فیلم| کرونا در اروپا؛ نارضایتی از عملکرد دولت جانسون و صفوف دریافت غذا در سوییس
بحران کرونا کشورهای اروپایی را به شدت تحت تاثیر قرار داده به طوری که در تازه ترین تحولات نارضایتی مردم در انگلیس از عملکرد دولت بوریس جانسون و مراجعه مردم به بانکهای غذا در شهر ژنو سوییس را به همراه داشته است.
- ویروس کووید ۱۹ که در حال حاضر یک اپیدمی جهانی به شمار میرود، تاکنون بیش از ۲۸۰ هزار قربانی بر جای گذاشته و بیش از ۴ میلیون نفر به این ویروس مبتلا شدند.
ویروس کرونا، قاره اروپا را نیز به شدت تحت تاثیر قرار داده و بسیاری از کشورهای اروپایی را با بحران جدی رو به رو کرده است.
در انگلیس به عنوان کشوری کرونا زده که پنجمین کشور درگیر در جدول جهانی به شمار میآید، سوء مدیریت بحران با انتقادها و نارضایتیهای بسیاری همراه بوده است.
بر اساس آخرین نظرسنجی انجام شده از سوی Opinium، بیشتر مردم انگلیس در حال حاضر بر این باورند که دولت این کشور در مقایسه با سایر کشورهای کرونا زده از جمله ایتالیا، اسپانیا و فرانسه عملکرد بدتری در رفع این بحران از خود نشان داده است.
نتایج این نظرسنجی یک هفته پس از آنکه دفتر آمار ملی انگلیس گزارش داد که این کشور بیشترین شمار تلفات ناشی از کرونا در میان کشورهای اروپایی را دارد، منتشر شد.
دفتر آمار ملی تا روز ۲ می (۱۳ اردیبهشت)، شمار مرگ و میر کرونایی در انگلیس و ولز را ۲۹ هزار و ۶۴۸ مورد اعلام کرد.
با افزودن آمار رسمی تلفات اسکاتلند و ایرلند شمالی، آمار تلفات کرونایی در انگلیس به بیش از ۳۲ هزار مورد رسید و از همه کشورهای اروپایی فراتر رفت.
افزایش ناگهانی تلفات ناشی از کرونا در انگلیس باعث شد افکار عمومی درباره اثربخشی عملکرد دولت در بحران کرونا به طور کلی تغییر کند.
همچنین نتایج نظرسنجی Opinium دریافته است که شمار بسیاری از شهروندان انگلیسی بر این باورند که دولت جانسون در مقایسه با کشورهای دیگر مانند کره جنوبی، ژاپن و استرالیا نسبت به ۲ هفته قبل عمکرد بدتری داشته است.
اظهار نارضایتی و مخالفت مردم انگلیس با عملکرد دولت جانسون پس از آنکه نتوانست به وعده خود مبنی بر انجام روزانه ۱۰۰ هزار آزمایش تشخیص کرونا عمل کند، افزایش یافت.
در همین حال از سوییس با بیش از ۳۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا خبر میرسد که بیش از هزار نفر از ساکنان شهر ژنو برای دریافت غذا در صفوف طولانی قرار گرفتند.
[video src='https://www.mizan.news/wp-content/uploads/2022/01/2583285_414.mp4']
یکی از ساکنان ژنو میگوید «در پایان ماه، پولی برای پرداخت صورت حساب قبوض و بیمه در اختیار ندارد.»
موسسه خیریه Caritas در سال ۲۰۱۸ گزارش داد که در سوییس با جمعیت ۸.۶ میلیون نفری، ۶۶ هزار نفر در فقر زندگی میکنند.
از سوی دیگر از آلمان به عنوان هفتمین کشور کرونا زده خبر میرسد با آغاز کاهش محدودیتهای منع رفت و آمد توسط آنگلا مرکل، این کشور با افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا رو به رو شده است.
این در حالی است که هزاران نفر در شهرهای آلمان علیه محدودیتهای اعمال شده تظاهرات کردند.
دولت ایتالیا نیز به عنوان سومین کشور کرونا زده با بیش از ۳۰ هزار قربانی، اعلام کرده است که در روز گذشته بیش از ۴ هزار نفر از مبتلایان به کرونا بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *